tenis

El tenista Wawrinka i Piqué se les tenen a les xarxes per la Copa Davis

El suís de 38 anys retreu la falta de públic al barceloní, antic organitzador de la competició

Redacció Esport3Actualitzat

El tenista Stan Wawrinka ha retret a Gerard Piqué per X, abans Twitter, la decadència del format actual de Copa Davis. Amb una piulada irònica però emprenyada, el veterà de 38 anys feia responsable al barceloní la manca de públic en l'eliminatòria França-Suïssa que s'està disputant a Manchester.

El missatge, que ha acompanyat d'un vídeo de les graderies buides, ha estat contestat al cap d'unes hores per Piqué. L'exblaugrana, que aquest 2023 ha deixat d'organitzar la competició entre països a través de la seva empresa Kosmos, li ha etzibat que l'any passat va registrar un rècord d'assistència. Una resposta que Wawrinka no s'ha acabat de prendre seriosament, tot preguntant-se per què Piqué només va estar 5 anys al projecte.

No havia estat un bon dia per al que va arribar a ser la tercera millor raqueta del món en categoria masculina per allà el 2014: derrota en dos sets contra Ugo Umbert, un ambient desolador a les graderies i, per acabar, un intercanvi de cops amb Gerard Piqué, distret ara amb la internacionalitzaciño de la Kings League.

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut