El Sirena Mataró ha caigut eliminat a les semifinals de l'Eurolliga davant l'amfitrió, el Kirixi (@cnmataro)
Waterpolo

El Sirena Mataró es queda a les portes de la final de l'Eurolliga en no poder superar el Kirixi (11-8)

Les catalanes han reaccionat a la contundència inicial de les russes però no ha estat suficient per sobreposar-se

Les noies del La Sirena Mataró s'han quedat amb el regust amarg de caure eliminades a les semifinals de l'Eurolliga després de perdre davant de les favorites i locals, el Kinef Kirixi, que han dominat amb autoritat el partit des del primer minut (11-8).

Les catalanes ho han tingut molt difícil des de bon començament. Només en el primer quart, les russes s'han posat al davant amb un contundent 5-2. Un gol d'Ona Meseguer i, un minut després, un de Liana Dance, han servit de revulsiu per fer reaccionar les mataronines i no deixar-se endur pel joc intimidatori del Kirixi. Un baló d'oxigen per donar aire al contundent 3-0 advers encaixat fins ara.

En el segon temps, Ona Meseguer ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa, el tercer, però les distàncies ja eren cada cop més difícils de retallar per a les noies de Florin Bonca. Marta Bach ha transformat el quart just quan les russes en tenien vuit al seu favor. Poc després, Laura López, de penal, i una gran jugada personal de la novazelandesa Liana Dance ha servit per fer pujar l'11-6 a l'electrònic.

A l'últim quart, les jugadores del Kirixi han afluixat la pressió i encara han cedit més espais a les mataronines, que han aprofitat amb els gols de Laura López, el setè, i Ona Meseguer, el vuitè, per acabar maquillant el marcador amb el definitiu 11-8.