El Sevilla jugarà la final de la Copa de la UEFA contra el Middlesbrough

El Sevilla està disposat a fer història aquesta temporada. L'equip andalús s'ha classificat per jugar la final de la Copa de la UEFA després d'eliminar el Schalke 04. Puerta, en el minut 100 de partit, quan s'estava jugant la primera part de la pròrroga, ha marcat l'únic gol de l'eliminatòria. Ara el Sevilla s'enfrontarà amb l'equip anglès del Middlesbrough el 10 de maig a Eindhoven.

El Middlesbrough s'ha classificat per a la final després de protagonitzar una remuntada heroica. Els anglesos van perdre el partit d'anada al camp de l'Steaua (1-0) i els romanesos s'han situat amb un 0-2 en els primers 24 minuts de partit. Un resultat que pràcticament deixava sentenciada l'eliminatòria, però el Middlesbrough ha aconseguit remuntar i marcar quatre gols a l'Steaua (4-2).