Els jugadors del Saragossa celebren un dels gols de la victòria contra el Mallorca (EFE/Javier Cebollada)
Futbol Copa del Rei

El Saragossa, l'Osasuna i el Sevilla, els tres primers equips classificats per als vuitens de final

El conjunt aragonès s'ha desfet del Mallorca (3-1), els navarresos han remuntat a la pròrroga al camp del Recreativo (2-3) i els andalusos s'han imposat al Llevant al Sánchez Pizjuán (3-1)

David CarballoActualitzat

Els setzens de final de la Copa han començat aquest dimarts i ho han fet amb sorpresa. El Saragossa ha deixat fora de combat un Primera, el Mallorca. I ho ha fet de manera contundent en una segona part per emmarcar a La Romareda. Álex Blanco ha marcat l'1 a 0 tres minuts després del descans. A partir d'aquí màxima eficàcia aragonesa. Javi Puado, el davanter cedit per l'Espanyol, ha fet el 2 a 0 i Linares ha sentenciat amb el tercer aprofitant una assistència de Soro. El Mallorca només ha pogut retallar diferències a cinc minuts del final amb un golàs de Febas.

L'Osasuna remunta a la pròrroga (2-3)

L'Osasuna
ha necessitat la pròrroga per eliminar el Recreativo de Huelva. Els navarresos estaven gairebé fora perquè un gol de Morcillo abans del primer quart d'hora i un altre, en pròpia porteria, de Roncaglia, just abans del descans, han posat en avantatge als andalusos per 2 a 0. La remuntada d'Osasuna ha arribat a partir d'aquest moment. Brasanac ha fet el 2 a 1 a un quart d'hora del final, i el golejador de l'equip, Chimy Ávila, ha empatat a cinc minuts dels 90. La remuntada visitant s'ha confirmat a la pròrroga. Íñigo Pérez ha marcat el 2 a 3 definitiu en el minut 111.

El Sevilla es desfà del Llevant (3-1)

El Sevilla s'ha refet de la polèmica derrota al Bernabéu amb una victòria contra el Llevant al Sánchez Pizjuán i s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa. El conjunt de Julen Lopetegui s'ha avançat amb un gol de Fernando en el minut 13 però els visitants han pogut fer l'empat a un poc després de la mitja hora de joc per mitjà de l'exjugador de l'Espanyol Óscar Duarte. El Sevilla ha hagut d'esperar a la represa per sentenciar l'eliminatòria. Lucas Ocampos ha fet el 2 a 1 en el minut 46 i en el 78, Oliver Torres ha marcat el definitiu 3 a 1, un gol polèmic precedit per un fora de joc que ni l'àrbitre ni el VAR han xiulat.