El Sabadell perd davant el Vila-real (3-0) i veu frenada la ratxa de dos triomfs seguits

El Sabadell ha vist frenada la ratxa de dues victòries consecutives al camp del Vila-real. Els vallesans han perdut 3-0, en el partit que obria la 23a jornada de la Segona A. Al descans, els groguets ja guanyaven 1-0 amb una diana de Gerard Moreno. En la represa, Cani i Jonathan Pereira han sentenciat amb el 3-0 definitiu.

El Sabadell ha vist frenada la ratxa de dues victòries consecutives al camp del Vila-real. Els vallesans han perdut 3-0, en el partit que obria la 23a. jornada de la Segona A, en un mal partit.

L'exemple més clar ha estat el primer gol del Vila-real, obra del davanter català Gerard Moreno, previ regal de l'arlequinat Gato. Malgrat tot, el resultat del partit podia haver estat diferent si l'àrbitre, Prieto Iglesias, hagués vist unes mans de Mario dins de l'àrea dels groguets. Marcelino ha posat ordre en el conjunt del Madrigal, que ha fet el 2-0 en el minut 66 de la segona meitat. Cani ha completat una gran jugada de Senna, Trigueros i companyia. Els locals han demostrat tenir un mig del camp temible en la categoria de plata.

El Sabadell només ha tingut una ocasió clara. Aníbal ha fet una assistència a Ulises, que hi ha arribat just amb la punta de la bota. Juan Carlos ha pogut rebutjar la pilota. A quatre minuts del final, un murri Jonathan Pereira s'ha fet un control orientat per deixar enrera Abraham Paz i, després, ha superat amb un xut ras Nauzet. Els catalans surten de la zona de play-off d'ascens.