La piscina de Lille durant el partit del CN Sabadell (Foto: Twitter)
La piscina de Lilla durant el partit del CN Sabadell (Foto: Twitter)
Waterpolo

El Sabadell es classifica per als quarts de la Lliga d'Europa, el Mataró només necessita un punt i el Sant Andreu ho té molt complicat

Les sabadellenques marxen amb pas ferm cap al seu objectiu de tornar a conquerir la corona europea. Les mataronines tenen a prop acompanyar-les en el seu viatge, mentre que el debutant Sant Andreu necessita una combinació difícil per seguir endavant

L'Astrapool Sabadell s'ha classificat per als quarts de final de la Lliga d'Europa femenina de waterpolo gràcies a la seva segona victòria de la fase de grups que disputen a Lilla. Les sabadellenques han superat el Messina italià (12-5) en un partit que no han pogut decantar al seu favor fins al tercer quart amb un parcial de 5 a 0.

L'altre equip català d'aquest grup, el La Sirena Mataró, s'ha refet de la derrota de divendres davant de les vallesanes amb un triomf davant de les amfitriones, el Lille Université, per 12 a 7. En aquest matx, el tercer quart també ha estat decisiu amb un parcial de 5 a 1. En la jornada de diumenge que tanca aquesta fase, en tindran prou amb un empat davant del Messina per seguir endavant en la màxima competició europea.

El Sant Andreu, amb poques opcions

El CN Sant Andreu, debutant en la competició, no ha pogut guanyar l'Uraloschka Zlatoust (14-20) en la segona jornada del grup que juga els seus partits a la piscina barcelonina. Aquesta vegada, el tercer quart no ha estat favorable a l'equip català. Les andreuenques han rebut un demolidor parcial de 2 a 8. Aquest resultat obliga les amfitriones a guanyar aquest diumenge el Kinkef Kirishi, amb moltes jugades de la selecció russa a la plantilla, i esperar la derrota del seu rival de dissabte davant d'un equip, el Bayer Uerdingen, que ha perdut per golejada els seus dos partits d'aquesta fase.