Futbol

El Reial Madrid treu petroli del Villamarín (1-2)

Els blancs, incapaços de dominar el Betis, s'imposen per un gol a dos amb molta sort

Jordi FargasActualitzat

El Reial Madrid començava el partit al Benito Villamarín a 13 punts del liderat, sense els lesionats Bale, Marco Asensio, Lucas Vázquez i Kroos, i amb Isco un cop més a la banqueta. Al davant, un Betis amb ganes de tenir la pilota i d'acostar-se als blancs en la classificació.

I així ha començat l'enfrontament, amb els andalusos dominant el joc i els blancs pressionant i esperant una oportunitat per acostar-se a la porteria de Pau López. I quan s'havien disputat 13 minuts, els de Solari no han desaprofitat la primera que han tingut. Un xut de Carvajal refusat per Bartra ha acabat amb la pilota als peus de Modric a la frontal, que tal com li arribava ha connectat un potentíssim xut amb l'esquerra que ha suposat el zero a un.

Evidentment, ni uns ni altres han canviat el plantejament amb aquesta variació del marcador. El Betis ha continuat dominant la possessió de la pilota, i el Reial Madrid continuava esperant un altre moment per colpejar. Ha estat a punt de fer el segon el jove Valverde, que no s'ha atrevit a xutar tot sol davant Pau López en el minut 34 després d'un contraatac rapidíssim.

El bagatge dels andalusos en els primers 45 minuts s'ha limitat a dos xuts desviats de Canales, i al descans s'ha arribat amb el mínim avantatge blanc i una lesió més per als madrilenys, ja que en el temps afegit Benzema s'ha trencat un dit de la mà i ja no ha tornat a la gespa.

La segona part s'ha iniciat amb encara més domini verd-i-blanc, i el Reial Madrid tancat al darrere però sense passar per excessius problemes defensius. L'oportunitat més clara dels andalusos ha estat una rematada de Guardado des de molt lluny que ha sortit fregant al pal de la porteria de Keylor Navas, quan s'havia jugat un quart d'hora.

Els de Solari no han reaccionat, i el Betis ha continuat dominant amb comoditat. Tanta, que Canales ha fet l'empat a un en el minut 67 quan ha aprofitat una passada a l'espai de Lo Celso i s'ha plantat sol davant Navas. Un gol que el Benito Villamarín ha trigat gairebé un minut a celebrar perquè l'assistent havia assenyalat fora de joc i la revisió al VAR li ha donat validesa, ja que Carvajal donava validesa a la posició del jugador bètic.

Solari ha fet els dos canvis que li quedaven, i des de la banqueta han entrat Ceballos i Brahim, mentre Isco continuava assegut mirant-s'ho. I Solari ha tingut sort perquè en el minut 88 l'ex-jugador del Betis Dani Ceballos ha fet l'un a dos amb un llançament de falta en què Pau López no ha estat del tot encertat. Amb els tres punts, el Reial Madrid es manté a 10 del liderat.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut