Isco, en un entrenament del Madrid
Isco no ha entrat a la llista de convocats per viatjar a Valladolid (EFE)
Futbol

El Reial Madrid obre un expedient disciplinari a Isco

El migcampista malagueny ha estat expedientat seguint el codi intern del club i no ha entrat a la llista de convocats per viatjar a Valladolid tot i les nombroses baixes

Actualitzat

El Reial Madrid ha obert un expedient disiciplinari a Isco Alarcón. Segons informen diversos mitjans madrilenys, el migcampista malagueny no va assistir a la xerrada tècnica de Santiago Solari prèvia a la tornada dels vuitens de la Champions contra l'Ajax i es va negar a pujar a l'autobús amb la resta dels seus companys per anar al Bernabéu després de saber que havia quedat fora de la llista de convocats. El tècnic argentí va informar al club de la falta de disciplina d'Isco, que ha estat expedientat seguint el codi intern.

Tot i les nombroses baixes, Isco s'ha quedat fora de la llista de convocats per afrontar el partit de lliga d'aquest diumenge contra el Valladolid al Nuevo Zorrilla. Un nou episodi en les seves desavinences amb Solari, que en la roda de premsa prèvia el va criticar públicament per no estar en un estat de forma òptim per jugar. 

Anar al contingut