Luka Doncic (EFE)

El Reial Madrid guanya a la pista del Zalgiris amb la segona exhibició de Luka Doncic en la mateixa setmana

El jove base es consolida com l'estrella de l'equip

El Reial Madrid segueix comptant els seus partits per victòries a l'Eurolliga, quatre. Aquest dijous els madrilenys han derrotat contundentment el Zalgiris de Kaunas per 66 a 87, amb una nova exhibició del de sempre, el base Luka Doncic. L'eslovè de 18 anys, que dimarts davant de l'Armani de Milà va aconseguir 27 punts, 8 rebots, 5 assistències i 3 recuperacions, s'ha anat en aquesta ocasió als 28 punts, 9 rebots i 4 assistències.

Els de Pablo Laso han començat dominant en els primers minuts amb la potència a la pintura del mexicà Gustavo Ayón (12 punts, 4 rebots, 5 assistències, 3 taps), tot i que sense arribar a trencar el partit. Dos triples seguits del base argentí Facundo Campazzo (12 punts, 6 assistències) han permès als blancs arribar al descans guanyant de 9 punts, 31-40. En el tercer quart Doncic ha assumit el comandament de les operacions madridistes per sentenciar el duel.