EFE/ Manuel Lorenzo
COPA DEL REI

El Reial Madrid cau eliminat a la pròrroga contra un Alcoià amb deu (2-1)

El totpoderós equip madridista ha caigut de forma sorprenent i inesperada als setzens de final contra un club de Segona B

Miquel RibasActualitzat

L'Alcoià ha fet bona la dita "tenir més moral que l'Alcoià" i s'ha regalat una nit històrica. Ha eliminat el Reial Madrid als setzens de final de la Copa del Rei. El partit entre el totpoderós equip madridista i un club de Segona B, de només 800.000 euros de pressupost, s'ha decidit a la pròrroga.

L'equip de Zidane en cap moment ha donat la sensació de ser superior al seu rival. Potser l'estat irregular de la gespa hi ha ajudat a equilibrar forces. A punt d'arribar al descans el Reial Madrid ha obert el marcador gràcies a una centrada de Marcelo rematada de cap per Militao.

El Madrid jugava amb foc, ja que en la segona meitat no ha sabut sentenciar i això que Zidane ha fet entrar Benzema en substitució de Mariano. A deu minuts del final, un córner picat per Molto l'ha rematat lliure de marca Jose Solbes. La sorpresa estava a punt de saltar.

El Reial Madrid ha pogut desfer l'1 a 1, però el porter Jose Juan, de 41 anys, ha evitat el gol. En la pròrroga hauria pogut passar de tot, però l'Alcoià ha tingut benzina, a pesar de perdre a Ramón López en el minut 110 per veure una segona groga.

I a cinc minuts del final, l'Alcoià, després d'una gran acció personal d'Anton ha fet saltar la banca. La centrada de Diakité l'ha rematat Juanan, que ha fet un gol que difícilment oblidarà en la seva vida esportiva. El resultat ha estat definitiu i l'Alcoià ha allargat la maledicció del Madrid de Zidane a la Copa.

La Reial Societat no dona opció al Còrdova (0-2)

La Reial Societat ha sentenciat la seva eliminatòria contra el Còrdova en la segona part. L'equip andalús, que juga a Segona B, només ha aguantat els primers 45 minuts. En el 57, Willian José ha obert el marcador. Ja a les acaballes del partit, novament Willian José ha fet el definitiu 0 a 2, que classifica la Reial per als vuitens de final. El davanter brasiler podria deixar la Reial i fitxar pel Wolverhampton en aquest mercat d'hivern.