Hazard, jugant amb el Reial Madrid en una imatge d'arxiu (Reuters)

El Reial Madrid cau contra el Bayern en l'estrena a l'International Champions Cup

Els alemanys han passat per sobre d'un Reial Madrid desdibuixat en el primer partit de pretemporada dels blancs

El Reial Madrid no ha començat amb bon peu la pretemporada. L'equip blanc ha caigut enfront del Bayern de Munic per 3-1 en el partit de debut del torneig d'estiu de laInternational Champions Cup, que s'està disputant als Estats Units.

Eden Hazard, fitxatge estrella d'aquesta temporada, ha sortit de titular amb els madrilenys, que han vist com, en el minut 15, els alemanys s'avançaven amb un gol de Tolisso. Els de Niko Kovac han dominat la primera part a plaer, però no ha estat fins al minut 67 quan Robert Lewandowski ha marcat el segon gol de la nit.

Només tres minuts després, Serge Gnabry ha aprofitat un refús a l'interior de l'àrea per ampliar la diferència a favor d'un Bayern que dominava el duel com volia. Rodrygo, amb un gran gol de falta, ha estat l'autor de l'únic gol del Reial Madrid, que s'ha mostrat molt desencertat en atac i tou i imprecís en defensa.

Zinedine Zidane ha fet debutar els nous fitxatges davant els més de 60.000 espectadors assistents al NGR Stadium de Houston, i, tot i la derrota, Hazard, Jovic, Mendy, Rodrygo i Kubo han tingut els seus primers minuts amb la samarreta del Reial Madrid.

El pròxim partit dels blancs serà dimarts al FedEx Field de Landover, Maryland, contra l'Arsenal.