Futbol

El Reial Madrid arriba al clàssic llançat després d'encadenar 14 triomfs consecutius

Com un coet. Així es troba el Reial Madrid a una setmana del clàssic al Bernabéu. Els blancs rebran el Barça després de 14 victòries seguides, a només una del rècord absolut de Miguel Muñoz. Ahir, sense el toc de Xabi Alonso, però amb la piconadora ben greixada, el conjunt de José Mourinho es va imposar al camp de l'Sporting de Gijón. Amb menys d'un gol en contra i gairebé quatre gols a favor per partit, l'afició madridista està convençuda que aquest any el seu equip pot destronar els blaugranes tot i que Mourinho ja s'ha encarregat de frenar l'eufòria.

Actualitzat
El madridisme viu amb un excés d'optimisme l'imminent clàssic al Bernabéu. Motius tenen per a creure, sobretot veient la ratxa espectacular que porta el conjunt de José Mourinho. Tot i que el tècnic portuguès i la plantilla intenten frenar l'eufòria, les 14 victòries consecutives que duen els blancs després de guanyar a El Moilón són ja la segona millor de la història del club, només superada pels 15 triomfs consecutius en Lliga amb Miguel Muñoz en la banqueta.

El Madrid suma excel·lents resultats i el seu bon moment de forma s'ha convertit en una màquina de fer gols. En aquestes 14 victòries els madridistes han fet 54 gols, una espectacular mitjana de 3,85 per partit i només ha encaixat 9, a menys d'un per duel. Unes estadístiques demolidores que no serveixen perquè Mourinho abaixi la guàrdia. "Els campionat són molt llargs i encara queda molta Lliga", va advertir el portuguès després del triomf contra l'Sporting.

El Madrid s'està mostrant intractable des de les seves dues ensopegades consecutives, primer amb una derrota enfront del Llevant i després amb un empat contra el Racing. Però des de llavors l'equip de Moruinho ha anat creixent, fins al punt de resoldre cada partit amb golejada. Prova d'això és que només hi ha un triomf per 0-1, a Anoeta, fa ja gairebé dos mesos, ha fet en dues ocasions sis (Rayo i Dinamo Zagreb) i la màxima golejada va ser contra l'Osasuna (7-1).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut