Eurolliga

El Regal Barça troba a faltar Navarro i cau a Siena, tot i el debut de Joe Ingles (76-67)

El Regal Barça va perdre a la pista del Montepaschi Siena (76-67) i suma així la segona derrota a l'Eurolliga. L'equip toscà va sortir fort, gairebé perfecte en els llançaments, mentre que els blaugrana anaven a remolc. La sortida a la pista de Ricky Rubio i el debut com a barcelonista de Joe Ingles, amb 5 punts, van ser el revulsiu perquè els homes de Xavi Pascual tornessin a posar-se en el partit. Al descans, 43-40 per als italians. A la represa, però, els culers no van ser capaços de reaccionar. McCalebb va acabar com el màxim anotador del matx, amb 21 punts, mentre que Lorbek i Mickeal, cadascun amb 15 punts, van ser els més destacats per part catalana.

Primera derrota a domicili del Regal Barça a la pista d'un Montepaschi superior que va superar la defensa blaugrana i que hauria pogut guanyar per un marge més gran de punts: 76-67. L'equip català va tornar a tenir problemes en el tir exterior i aquesta segona ensopegada europea determina que el "basket-average" serà decisiu al final per configurar les posicions del grup.

Debut de Joe Ingles

El campió d'Itàlia, amb un encert extraordinari en atac, va agafar la davantera ràpidament. Els defensors del títol, sense el seu referent, Navarro, van trobar en cinc punts consecutius del debutant Joe Ingles la reacció necessària per reduir els 10 punts de desavantatge dels primers minuts. Els blaugrana van jugar el seu millor bàsquet en el segon quart, quan, entre l'orgull de Mickeal i l'encert de Lorbek, 30 punts entre tots dos, hi va haver partit. Però McCalebb, 15 punts, cent per cent d'efectivitat abans del descans, va mantenir el Siena al capdavant.

McCalebb, el botxí dels culers

L'alçada de Perovic no va ser prou argument. L'equip de Xavi Pascual no va jugar un bon segon temps i va viure un autèntic curtcircuit. McCalebb era un malson i les rotacions italianes es van imposar. Dels 27 punts del Barça en els segons vint minuts, 18 de tirs lliures. Un Barça desaparegut, desdibuixat: 4 de 22 en triples. Desconnectats.