EFE/EPA/PETER POWELL

El PSG remunta el vol a Old Trafford (1-3)

Els francesos superen el United i el grup H es decidirà a la darrera jornada, amb un triple empat a 9 punts entre francesos, anglesos i el Leipzig alemany. El grup F també es decidirà a la darrera jornada; l'empat entre el Dortmund i la Lazio (1-1) i la victòria del Bruges contra el Zenit rus (3-0) permet als belgues lluitar per ser a vuitens amb alemanys i italians

Josep CochActualitzat

El duel més important de la jugada s'ha jugat a Old Trafford entre el Manchester United i el PSG amb la classificació per als vuitens en joc. I han estat els parisencs els que han obert el marcador en una rematada creuada de Neymar que ha superat David de Gea. Però un xut de Rushford en el minut 32 l'ha desviat Danilo Pereira que ha enganyat Keylor Navas i ha marcat a la seva porteria. I, en el 69, Marquinhos ha posat al davant el PSG. En un córner que ha tret Neymar hi ha hagut tot un seguit de rebots i, finalment, Marquinhos, ha posat l'1 a 2, després que el United hagi desaprofitat un reguitzell d'oportunitats. I, en el temps afegit, el PSG ha tancat el partit. Neymar ha sentenciat després d'una gran contra que el brasiler havia començat al mig del camp. El PSG disposa ara del "goal-average" a favor, molt important atesa la igualtat que hi ha en aquest grup.

L'altre partit del grup s'ha jugat a les set de la tarda. I ha estat un duel de bojos el que han jugat l'Istanbul Basaksehir i el Leipzig, i s'ha decidit en el minut 92. Poulsen i Mukiele avançaven els alemanys i posaven el 0 a 2 en el minut 43. Però, en el temps afegit, Irfan Can Kahveci tornava posar els turcs en el partit. A la represa, l'egarenc Dani Olmo marcava l'1 a 3 en el 66, que semblava sentenciar el partit. Res més lluny de la realitat. Un inspirat Irfan Can Kahveci marcava el 2 a 3 en el 72 i en el 85 establia l'empat a 3 gols. El partit s'ha decantat cap als alemanys en el minut 92, quan Sorloth ha aprofitat una assistència de Poulsen per marcar el 3 a 4 definitiu. El Leipzig arribarà a la darrera jornada amb totes les opcions de ser als vuitens de final. Els alemanys són tercers, empatats a 9 punts amb United i PSG.

En el grup F, el Borussia Dortmund ha tardat 44 minuts a obrir el partit davant la Lazio, i la notícia és que l'autor del gol no estat Haaland. Una errada de Pepe Reina en la sortida de la pilota ha motivat una recuperació de l'equip alemany, que, amb una combinació a gran velocitat, la pilota ha arribat a Rafel Guerreiro, que ha superat el porter espanyol. I Ciro Immobile ha empatat el partit en el minut 66 en transformar un penal que havia comès Nico Schulz a Milinkovic.

A Bruges, una pilota solta a l'interior de l'àrea l'ha aprofitat Charles De Ketelaere per superar al porter del Zenit Kerzhakov, que no ha pogut fer res per aturar la canonada del davanter belga de 19 anys. De Keteleare ha estat el protagonista del penal que ha transformat Vanaken per establir el 2 a 0 en el minut 58. El Bruges ha sentenciat en el 73 i Lang ha aprofitat una gran assistència de Bonaventure per superar Kerzhakov. Amb els resultats d'aquest dimecres, Borussia Dortmund, Lazio i Bruges arribaran a la darrera jornada amb opcions de ser als vuitens de final.