Sergio Busquets amb André Gomes en una imatge d'arxiu (Foto: Miguel Ruiz, FCB)
Sergio Busquets amb André Gomes en una imatge d'arxiu (Foto: Miguel Ruiz, FCB)
Barça

El primer equip del FC Barcelona torna a l'activitat aquest divendres després de l'aturada nadalenca

Després del descans per passar el Nadal en família, el gruix del primer equip del Barça tornarà als entrenaments aquest divendres

Actualitzat

Després de l'aturada per les festes nadalenques, la majoria de futbolistes del primer equip del FC Barcelona torna a la feina aquest divendres. Leo Messi, Luis Suárez, Neymar i Gerard Piqué tenen permís per allargar les vacances fins al 2 de gener. Luis Enrique va donar vacances als seus homes el dimecres 21 de desembre, després del partit de tornada de setzens de la Copa del Rei contra l'Hèrcules.

L'equip reprendrà l'activitat amb un entrenament a porta tancada a la Ciutat Esportiva, a les sis de la tarda, per començar a preparar el primer partit de l'any, l'anada dels vuitens de la Copa del Rei contra l'Athletic Club a l'estadi de San Mamés. El matx es disputarà el 5 de gener a les 21.15. Aquella mateixa setmana, el FC Barcelona també jugarà com a visitant a la Lliga. Ho farà el diumenge 8 de gener al camp del Vila-real (20.45), el quart classificat de la competició espanyola.

Abans d'aquests 2 partits, es farà el tradicional dia de portes obertes per a l'afició, amb un entrenament al Miniestadi el 3 de gener i la posterior visita dels jugadors a diversos hospitals per alegrar una mica els nens ingressats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut