Barça

El president del Lió posa divendres com a data límit perquè el Barça fitxi Memphis Depay

Segons avança el programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, el davanter neerlandès del Lió és l'opció preferida de Ronald Koeman i, si no acaba venint al Camp Nou, el club blaugrana no fitxarà cap altre davanter

Redacció Esport3Actualitzat

Si el Barça vol fitxar Memphis Depay, haurà d'anar per feina, perquè divendres és la data límit. Malgrat que el mercat de fitxatges es tanca dilluns que ve, 5 d'octubre, el president de l'Olympique de Lió manté que aquells jugadors que no hagin deixat l'equip divendres ja no marxaran.

L'anunci de Jean-Michel Aulas s'entén com una mesura de pressió per al club blaugrana en les negociacions que manté per fitxar Depay, el preferit de Ronald Koeman. Segons la premsa francesa, el Lió fins i tot s'avindria a rebaixar la xifra de 25 milions d'euros que demanava per al davanter holandès, de 26 anys. Al marge de Depay, l'altra estrella de l'equip, Houssem Aouar, també té ofertes per marxar.

Des de l'àrea esportiva del Barça s'insisteix que l'objectiu prioritari per reforçar l'equip abans que es tanqui el mercat de fitxatges el pròxim 5 d'octubre és Memphis Depay. Segons avança el programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, el futbolista neerlandès del Lió és l'opció preferida de Ronald Koeman i, si no acaba venint al Camp Nou, el club blaugrana no fitxarà cap altre davanter.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut