Zdravko Mamic, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

El president del Dinamo de Zagreb, Zdravko Mamic, dimiteix esquitxat per tres casos de corrupció

La fiscalia croata l'està investigant juntament amb el seu germà Zoran, el seu fill Marko i Damir Vrbanovic, president de la Federació de Futbol de Croàcia, per malversació de fons, suborn i evasió fiscal de més de 30 milions d'euros

Actualitzat

Zdravko Mamic, president del Dinamo de Zagreb, ha dimitit arran d'una nova investigació per corrupció. Es tracta del tercer cas de corrupció en què estaria involucrat Mamic i la seva família.

El seu germà Zoran, entrenador del Dinamo, el seu fill Mario i Damir Vrbanovic, president de la Federació de Futbol de Croàcia; també estarien implicats en aquest cas de corrupció i la fiscalia croata els està investigant per malversació de fons, suborn i evasió fiscal de més de 30 milions d'euros.

La Fiscalia els considera responsables de transferències il·legals de diners a l'estranger mitjançant companyies en paradisos fiscals, relacionades amb traspassos de jugadors, inclosos el de Luka Modric al Tottenham l'any 2008 i el de Mateo Kovacic a l'Inter de Milà el 2013.

Des de l'estiu passat, els germans Mamic ha estat empresonats dues vegades i posats després en llibertat condicional després de dipositar fiances milionàries.

Anar al contingut