Antonio Pulvirenti, president del Catània, en una imatge d'arxiu
Futbol Internacional

El president del Catània confessa la compra de cinc partits per evitar el descens del club a la Tercera Divisió italiana

Antonio Pulvirenti, després de ser interrogat pel fiscal de Catània, ha confessat haver comprat cinc partits per 100.000 euros cada un amb la intenció de salvar del descens el club sicilià

Actualitzat

El president del Catània, Antonio Pulvirenti, ha confessat avui haver comprat cinc partits per 100.000 euros cada un amb la intenció de salvar del descens el club sicilià, però ha negat haver participat en apostes. Així ho ha confirmat el fiscal de Catània, Giovanni Salvi, als mitjans, al final de l'interrogatori fet al tribunal d'aquesta ciutat siciliana, en què també ha declarat el conseller delegat del club, Pablo Cosentino.

"Antonino Pulvirenti ha confirmat haver comprat els partits de futbol a partir del xoc Varese-Catània i haver pagat 100.000 euros per cada un", ha confirmat Salvi. A més, el fiscal ha afirmat que el president del Catània ha al·legat que ho va fer "per salvar el Catània" i que "ha negat haver fet apostes".

Els cinc partits comprats de la Sèrie B (Segona Divisió italiana) són el Varese-Catània, Catània-Trapani, Llatina-Catània, Ternana-Catània i Livorno-Catània.

El 23 de juny, la Policia italiana va arrestar el president i el conseller delegat del Catània, i a cinc persones més sota les acusacions d'haver comprat partits del campionat de Sèrie B per evitar el descens de categoria. Els altres arrestats van ser l'exdirector esportiu de la societat, Daniele delli Carri, i els agents esportius Giovanni Impellizzeri, Piero Di Luzio, Fabrizio Milozzi i Fernando Arbotti.

Sobre ells pesen els delictes d'estafa i frau esportiu, ja que, segons la Fiscalia, algunes victòries del Catània en el torneig de la Segona Divisió haurien estat acordades mitjançant el pagament de diners.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut