El president càntabre, Miguel Ángel Revilla, després de la trobada amb Zapatero (Foto: EFE)
Miguel Ángel Revilla és un personatge singular. (Foto: EFE)
Barça

El president càntabre titlla Laporta de "radical separatista" i diu que està danyant el Barça

A la llotja del Nuevo Sardinero hi va haver més tensió que al terreny de joc. El president de Cantàbria es va referir a Joan Laporta com un "separatista radical", i va revelar una conversa privada en què el president del Barça, sempre segons Miguel Ángel Revilla, li va dir que "Espanya està destruint Catalunya". Revilla creu que Laporta no hauria de barrejar les seves opinions polítiques amb el seu càrrec com a president del Barça perquè perjudiquen la imatge del club blaugrana.

Actualitzat
El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, ha recriminat a Joan Laporta la seva "deriva política radical" a favor de la independència de Catalunya i li ha assegurat que està fent "un servei flac" al seu equip, perquè "és més que un club català". "S'ha convertit en un radical separatista", ha dit Revilla, en comentar als periodistes aquesta opinió que va traslladar al mateix Joan Laporta, a la llotja del Nuevo Sardinero, amb motiu del partit que va jugar el Racing de Santander amb el Barcelona.

El president càntabre ha indicat que l'única resposta que va rebre de Laporta va ser que "Espanya està destruint Catalunya", una frase que Revilla ha assegurat que el sorprèn. Ha afegit que li sembla "correcte" que quan Joan Laporta deixi la presidència del Barcelona encapçali la candidatura d'una formació política, però ara, ha dit, "fa una utilització molt negativa del que és un equip extraordinari, amb moltíssims partidaris a Espanya".

Revilla ha assegurat que Laporta danya "la imatge de Catalunya" i un equip "que està fent el millor futbol que s'ha vist els últims anys" i que "és més que un club de futbol català, ja que té adeptes a tot Espanya i moltíssims a Cantàbria". "Amb aquesta deriva radical política que has pres, que em sembla molt bé que la defensis en fòrums polítics, crec que estàs fent un servei flac al Barcelona", ha reiterat Revilla que li va dir a Joan Laporta. Revilla ha relatat que en rebre la resposta de Laporta que "Espanya està destruint Catalunya" no va seguir amb la conversa perquè estaven a la llotja, abans del partit, i envoltats de més persones.

El president càntabre ha afirmat que li "encanta" veure el Barcelona, que es queda "entusiasmat" amb el joc de l'equip i, en especial, amb Leo Messi, i que gaudeix perquè, ha afegit, "és art pur el que fan". "Però que el seu president es postuli en contra d'Espanya, que digui que no és espanyol, que demani la independència de Catalunya, que encapçali manifestacions que sap que són il·legals, jo crec que fa un servei flac a aquesta idea que tenim del que ha de ser el futbol i res més que futbol", ha afirmat. Revilla ha indicat que quan va finalitzar el partit es va acostar a Laporta, li va donar la mà i el va felicitar pel bon joc del Barcelona, que va guanyar 1-4 al Racing.

Anar al contingut