Barça

El nou càrrec de Xavi al Barça: Laporta el mima perquè es quedi

Xavi Hernández tindrà una nova responsabilitat al club independentment del seu càrrec a la banqueta

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta i la directiva del Barça s'estan esforçant perquè Xavi se senti ben tractat des d'ara a final de temporada. És per això que han decidit crear un nou càrrec dins el club per a l'entrenador del Barça, segons ha avançat el pòdcast "Barça reservat". Fins i tot, està previst que aquest nou càrrec es faci oficial en una presentació pública els pròxims dies.

Laporta no ha amagat que li agradaria que Xavi continués l'any que ve. En el moment de la decisió, la pressió era insostenible. Però la situació de Xavi ha canviat. Segons l'entorn de la junta blaugrana, veuen Xavi molt millor, més calmat i psicològicament més fort.

Vent de cara que ha propiciat que, fins i tot, tingui un càrrec nou. Com a mínim, durant un temps, serà un afegit al seu càrrec d'entrenador. I s'anunciarà amb tots els honors.

Xavi serà el nou ambaixador de la Fundació del Barça. Un càrrec que també ostenta l'atleta Àlex Roca. Xavi seguirà tenint aquesta responsabilitat un cop deixi de ser entrenador del Barça.

L'acte que se li farà a Xavi per oficialitzar el càrrec serà una mostra més per evidenciar la voluntat del club perquè el tècnic de Terrassa no deixi la banqueta del Barça.

Sobre els possibles relleus de Xavi, les últimes setmanes han estat calmades pel que fa a suposicions i moviments. Segons s'ha explicat al "Barça reservat", Hansi Flick ha fet diverses consultes sobre com és l'entorn del club, la plantilla o quin barri és el millor per viure a Barcelona. De moment, part de la directiva té l'esperança que Xavi es quedi.

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut