Bubba Watson rebent la jaqueta verda de les mans d'Adam Scott. (foto: Reuters)
Golf

El nord-americà Bubba Watson guanya el seu segon Masters d'Augusta en tres anys

Bubba Watson guanya el seu segon Masters d'Augusta després d'acabar el torneig amb un registre de 8 cops sota par. El malagueny Miguel Ángel Jiménez queda quart, a només quatre cops del campió.

Actualitzat

Bubba Watson s'ha proclamat aquest diumenge campió del Masters d'Augusta per segona vegada en tres anys. El nord-americà ha suat de valent per imposar-se al seu compatriota Jordan Spieth, i ha completat una última ronda amb una targeta de 69 cops, tres sota par. Però no ha estat fins al forat 8 on Watson ha aconseguit obrir una distància confortable sobre els seus immediats perseguidors, gràcies als cinc birdies que ha assolit fins al final de la jornada. En el còmput global del torneig, el campió ha deixat el registre en 280 cops, vuit sota par, tres menys que Jordan Spieth i Jonas Blixt.

"El verd mai m'havia agradat tant", ha declarat Watson (35 anys) després que el campió de l'any passat, l'australià Adam Scott, li col·loqués sobre les espatlles la cobejada jaqueta verda. L'últim golfista a aconseguir dues jaquetes en només tres anys va ser José María Olazábal (1994-1999).

Aquesta també ha estat la setmana en què Miguel Ángel Jiménez ha estat més a prop de guanyar un Masters. El malagueny ha acabat quart amb 284 cops, després de ser el millor en el recorregut de dissabte passat amb 66 cops, sis sota el par del camp. "Si et diuen que d'aquí al final de la teva carrera acabaràs quart a tots els tornejos potser ho firmes, però quan ets aquí i veus les opcions... és dur", ha confessat durant l'entrega dels premis. I ha afegit: "El meu gran somni sempre ha estat acabar la meva carrera com a campió d'un 'gran'".

Anar al contingut