Hoquei patins

El Noia Freixenet goleja el Monza i s'enfrontarà amb el Barça en els quarts de la Lliga Europea (7-2)

Els doblets de Xavi Costa i Sergi Llorca i les dianes de Sergi Aragonès, Aleix Esteller i Marc Grau han donat el triomf als de Sant Sadurní, mentre que el Reus ha perdut a la pista del Porto i ha quedat eliminat

Actualitzat

El Noia Freixenet s'ha classificat per als quarts de la Lliga Europea d'hoquei patins. Els de Sant Sadurní han golejat el Monza per set a dos i han passat com a segons del grup D. Nit màgica i de comunió amb l'afició a l'Ateneu. Els doblets de Xavi Costa i Sergi Llorca i les dianes de Sergi Aragonès, Aleix Esteller i Marc Grau han donat el triomf als catalans. El rival als quarts serà el totpoderós Barça Lassa.

Els blaugrana han tancat la fase de grups amb una victòria sobre el Quévert (7-2). Els d'Edu Castro ja tenien garantida matemàticament la primera plaça del grup A, però no han tingut pietat del feble conjunt francès. Pòquer de gols de Joao Rodrigues, que tanca la fase de grups com a màxim golejador de la competició. En canvi, el Reus Deportiu ha perdut a la pista del Porto per 6 a 3 i no s'ha classificat.

Lleida i Voltregà, semifinal catalana a la Copa WS Europe

A  la Copa WS Europe, l'antiga Copa de la CERS, el Lleida Llista i el Voltregà s'han classificat per a la final a quatre i s'enfrontaran entre ells en una de les semifinals. En canvi, l'Igualada ha quedat eliminat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut