Nàstic

El Nàstic rep l'Elx en l'últim partit de la temporada al Nou Estadi

El Nàstic rep aquest diumenge l'Elx en l'últim partit de la temporada al Nou Estadi (18 h). Tot i que cap dels dos equips s'hi juga res, els tarragonins esperen brindar una victòria a la seva afició després d'una setmana de rumors sobre el futur d'alguns jugadors i fins i tot de l'entrenador. Tot apunta que els habituals suplents tindran la seva oportunitat per demostrar que poden continuar a l'equip. L'Elx de Claudio Barragán també apostarà per les rotacions i intentarà sumar un triomf que li permeti superar el Nàstic a la classificació.

Actualitzat
Comiat de Moisés

Moisés serà, sense cap mena de dubte, la principal atracció davant l'Elx. El davanter no renovarà el contracte i aquest diumenge jugarà l'últim partit al Nou Estadi com a jugador grana. Ho farà amb un sentiment de gratitud. El davanter tancarà una etapa que va començar fa un any i mig, quan va arribar al Nàstic per ajudar a treure l'equip de la zona de descens. En una temporada i mitja, deixa un balanç de 12 gols en 50 partits.

A l'estiu farà 38 anys, però no es vol retirar. El seu somni és jugar a Anglaterra. El comiat de Moisés eclipsa la prèvia d'un partit intranscendent. Ferrando ha anunciat que el porter Xabi Pascual, que no ha jugat aquesta temporada, serà titular contra l'Elx.
Anar al contingut