Lobotka ja s'ha entrenat per primera vegada amb el Nàpols (@sscnapoli)
Lliga de Campions

El Celta traspassa Lobotka al Nàpols i incorpora l'exblaugrana Jeison Murillo

L'equip napolità, pròxim rival del Barça als vuitens de final de la Champions, pagarà 20 milions d'euros més quatre en variables al Celta pel seu fitxatge

Actualitzat

El Celta de Vigo ha fet oficial aquest dimecres el traspàs del migcampista eslovac Stanislav Lobotka al Nàpols, que pagarà 20 milions d'euros més quatre en variables pel seu fitxatge. L'equip napolità, pròxim rival del Barça als vuitens de final de la Champions, s'ha reforçat amb un futbolista de 25 anys i amb experiència a la lliga espanyola, on ha disputat un centenar de partits amb el conjunt gallec després d'arribar al 2017 procedent del Nordsjaelland noruec.

Lobotka feia quatre dies que era a Nàpols a l'espera de confirmar-se el seu fitxatge, i aquest matí ja s'ha exercitat per primera vegada amb els seus nous companys sota les ordres de Gennaro Gattuso.

Poc després d'aques traspàs, el Celta ha anunciat el seu primer reforç en el mercat d'hivern. Es tracta del central colombià Jeison Murillo, que arriba cedit per la Sampdoria amb una opció de compra a final de temporada. 

Murillo, de 27 anys, arriba a Vigo després del seu pas pel Barça la temporada passada i aquest dijous es posarà a les ordres d'Òscar Garcia Junyent.

 
Anar al contingut