Els jugadors del Nàpols saluden l'afició al final del partit contra el Salzburg (Reuters)
Futbol internacional

El Nàpols emprendrà accions legals contra els seus jugadors

Els futbolistes han protagonitzat un acte d'indisciplina en no avenir-se a concentrar-se en un hotel fins diumenge, tal com havia ordenat el president Aurelio Di Laurentiis després de l'empat contra el Salzburg

Actualitzat

El Nàpols viu moments crítics i de gran tensió. El club italià ha anunciat aquest dimecres que emprendrà accions legals contra els seus jugadors, que han protagonitzat un acte d'indisciplina en no avenir-se a concentrar-se en un hotel fins diumenge, tal com havia ordenat el president Aurelio Di Laurentiis.

El màxim mandatari del Nàpols va ordenar al tècnic Carlo Ancelotti concentrar l'equip fins diumenge que ve, però els futbolistes es van negar a respectar la imposició i van tornar als seus domicilis després de l'empat a un contra el Salzburg a la Lliga de Campions.

El Nàpols en responsabilitza el tècnic, Carlo Ancelotti, perquè era el responsable dels dies de concentració i ja havia dit que no hi estava d'acord amb la decisió del club. En el seu comunicat, el club napolità ha anunciat que "protegirà els seus drets econòmics, patrimonials, d'imatge i disciplinaris".

Aquest dimecres al matí, els futbolistes del Nàpols s'han entrenat amb normalitat a la ciutat esportiva del club i han tornat a continuació a les seves cases, sense respectar novament les ordres de la presidència.

Anar al contingut