Motor

El Mundial de MotoGP arriba a TV3 amb la transmissió de dos Grans Premis

TV3 transmetrà en directe el Gran Premi de l'Argentina, al mes de març, i el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que tancarà el Mundial

Noel RodríguezActualitzat

Després de molts anys sense els drets en directe del Mundial de motociclisme, TV3 emetrà íntegrament els Grans Premis de l'Argentina -el darrer cap de setmana de març- i també l'última prova del mundial, a València, a mitjans de novembre.

La cobertura d'aquests Grans Premis contempla la transmissió de les sessions de qualificació i les curses de Moto3, Moto2 i també MotoGP: novament la màxima categoria del motociclisme comptarà amb una nodrida representació de pilots catalans a la graella: entre ells, el pentacampió de MotoGP, Marc Márquez, i també Maverick Viñales, Àlex Rins, Pol i Aleix Espargaró i Tito Rabat. En total, 6 pilots catalans... gairebé una tercera part de la graella.

A banda de la cobertura en directe d'aquests dos Grans Premis, Televisió de Catalunya també s'ha assegurat la retransmissió d'un resum d'una hora de cada Gran Premi.

L'última vegada que hi va haver una transmissió del Mundial de motociclisme a TV3 va ser el 1988: va ser per viure la proclamació de Sito Pons com a campió del món de 250cc al Brasil... amb la narració de Josep Lluís Merlos.

31 anys després d'aquell moment memorable per al motociclisme català, el Mundial tornarà a Televisió de Catalunya, en directe i en català.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut