Miguel Ángel López, durant La Vuelta 2021
Miguel Ángel López, durant La Vuelta 2021
ciclisme

El Movistar i "Superman" López acorden rescindir el contracte després de l'incident de La Vuelta

El corredor colombià, que tenia fa unes setmanes una renovació sobre la taula, deixarà l'equip l'1 d'octubre

Xavi FrancèsActualitzat

Segueixen les turbulències a l'equip Movistar de ciclisme. El conjunt dirigit per Eusebio Unzué ha acordat amb Miguel Àngel López rescindir el seu contracte. El corredor colombià tenia una renovació per dos anys sobre la taula, però l'incident que va protagonitzar a La Vuelta ha provocat aquest gir de guió. El corredor de 27 anys serà agent lliure a partir de l'1 d'octubre, ni tan sols ha acabat l'any que havia firmat amb el conjunt espanyol.

Una reacció imperdonable

El Movistar havia firmat amb "Supermán" López per una temporada com un experiment per veure si funcionava. La jugada els va sortir prou bé, el colombià estava rendint i fins i tot havia aconseguit la victòria d'etapa més important de la temporada per a l'equip a La Vuelta en una jornada de muntanya amb final a l'inèdit port del Gamoniteiru. 

Tot va saltar pels aires en la penúltima etapa de La Vuelta. En un recorregut difícil, López es va quedar tallat i va perdre contacte amb el grup dels favorits. Enric Mas, l'altre líder del Movistar a la cursa, va aconseguir mantenir-se en el grup capdavanter i "Supermán" es va trobar sol intentant tornar a connectar amb el primer grup per no perdre les posicions de podi. El colombià no va ser capaç de recuperar el terreny perdut i va començar a cedir un grapat de minuts.

Quan ja havia perdut més de 10 minuts, la reacció de López va sorprendre tothom: va decidir posar peu a terra i abandonar la cursa a una jornada del final. Aquesta actitud del colombià va sorprendre tot l'equip i va obrir una ferida també amb els seus companys d'equip. Imanol Erviti, un dels que va treballar per a ell durant La Vuelta, va deixar clar que l'actitud de López no va agradar a ningú de l'equip.

"El que ha passat amb López em sembla irreal, és una ferida que costarà de tancar"

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut