El Mònaco guanya el París Saint-Germain amb un gol de penal de Cesc Fàbregas

El Mònaco remunta un 0-2 obra d'Mbappé. El 3-2 definitiu el va marcar Cesc Fàbregas de penal

El Mònaco va aconseguir una remuntada increïble davant d'un PSG que va començar com un tro i anava guanyant 0-2 al descans. Cesc Fàbregas va entrar a la mitja part i va revolucionar l'escenari. Els de Kovac van passar a dominar el partit i el París Saint-Germain va veure com, malgrat la seva gran actuació a la primera part, els dos gols d'Mbappé quedaven neutralitzats pel joc del Mònaco. Primer va ser Volland i després va arribar un segon gol de l'alemany amb l'assistència de Cesc, que va coronar-se amb el 3-2 de penal a les acaballes del partit.

Sorpresa per a un PSG que, tot i seguir líder, suma la seva tercera derrota en el campionat i veu com el Mònaco s'enfila fins al segon lloc de la classificació.