Louis van Gaal aixeca la Copa d'Anglaterra (Reuters)
Louis van Gaal aixeca la Copa d'Anglaterra (Reuters)
Futbol internacional

El Manchester United de Louis van Gaal derrota el Crystal Palace a la final de la Copa d'Anglaterra

L'United, en el que pot ser l'últim partit de Louis van Gaal a la banqueta dels "Red Devils", ha superat el Crystal Palace a la final de la Copa d'Anglaterra. Aquest títol no fa oblidar la mala temporada de l'equip

Actualitzat

El Manchester United de Louis van Gaal no tancarà la temporada en blanc. Un gol del jugador del planter Jesse Lingard en la segona part de la pròrroga davant del Crystal Palace ha donat als "Red Devils" el triomf a la final de la Copa d'Anglaterra, la dotzena de la seva història. L'últim partit del torneig de futbol més antic del món, disputat a l'estadi de Wembley, ha tancat la temporada del futbol anglès.

El modest Crystal Palace de Londres, quinzè de la Premier League, ha cedit el domini del joc al seu rival per buscar fer mal en el contraatac. Després d'una primera meitat poc vistosa, les ocasions han arribat a la segona, amb dos xuts al pal dels homes de Van Gaal. Els primers a marcar, però, han estat els londinencs, amb un gol de Jason Puncheon en el minut 78. Dos minuts més tard, Juan Mata ha firmat l'empat a 1 amb què han acabat els 90 minuts. El marcador no s'ha tornat a moure fins a la decisiva jugada de Lingard en el minut 110.

L'últim partit de Van Gaal amb l'United?

A la roda de premsa posterior a la final, l'encara entrenador del Manchester United no ha volgut parlar sobre el seu futur: "Aquí hi ha la Copa, jo em limito a ensenyar-la. No parlo d'aquestes coses amb els meus amics dels mitjans de comunicació que fa més de sis mesos que em fan fora. No vull parlar de marxar". L'holandès també ha tret pit després de guanyar la Copa d'Anglaterra, afirmant que "feia 3 anys que no es guanyava un títol i estic molt orgullós de ser l'entrenador que ho ha aconseguit".

Però, segons ha informat la BBC, el club de Manchester tindria previst comunicar dilluns al tècnic holandès que no seguirà en el càrrec la temporada que ve. Dimarts, l'United presentaria el seu nou tècnic, José Mourinho. El portuguès, que firmaria un contracte de 3 anys, disposaria d'una gran quantitat de diners per invertir en fitxatges i fer una gran remodelació de la plantilla. Mourinho estava inactiu des que va ser acomiadat pel Chelsea al desembre.

Anar al contingut