Futbol

El Mallorca i el Recreativo responen a Tebas després de menystenir-los

El màxim dirigent del futbol espanyol ha qüestionat el nou format de la Copa assegurant que "ja va existir i va fracassar", en referència a l'edició del 2003, quan el Mallorca i el Recreativo de Huelva van ser els dos finalistes

Actualitzat

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha qüestionat el nou format de la Copa del Rei amb unes polèmiques declaracions que després ha hagut de rectificar. El màxim dirigent del futbol espanyol ha assegurat en declaracions al programa "El Golazo de Gol" que "ja va existir i va fracassar", en referència a l'edició del 2003, quan el Mallorca i el Recreativo de Huelva van ser els dos finalistes en un partit disputat a l'estadi Martínez Valero d'Elx.

Els dos clubs han aprofitat les xarxes socials per respondre a Tebas. "Doncs per nosaltres no va estar tan malament!", ha començat el Mallorca; "Per a nosaltres va ser un dia inoblidable (tot i el resultat"), ha respost el Recreativo, que va perdre la final per culpa d'un gol de Pandiani i un doblet d'Eto'o.

Davant l'incendi que s'havia generat, Tebas ha intentat apagar-lo també amb un missatge d'aclariment través de les xarxes socials. "El fracàs no és que arribin equips petits a la final. Ja fa 20 anys que lluito per l'exposició dels petits, així que disculpeu-me pel malentès. El fracàs va ser una etapa en què els grans es desinteressaven de la competició restant-li honestedat, exposició i rellevància".

Anar al contingut