Futbol

El Madrid traspassa Drenthe (Everton) i cedeix Gago (Roma) i Pedro León (Getafe); l'Arsenal es reforça amb Arteta, Mertesacker, Benayoun i André Santos

Els clubs han aprofitant l'últim dia de mercat per tancar les últimes incorporacions. Mourinho ha acabat sortint-se amb la seva. Ha traspassat Drenthe a l'Everton i ha cedit Pedro León al Getafe i Fernando Gago a la Roma. A banda del migcampista argentí, els de Luis Enrique han fitxat Pjanic (OL) i han aconseguit la cessió de Kjaer (Wolfsburg). També s'ha mogut molt l'Arsenal. Wenger ha reforçat la defensa amb Mertesacker (Bremen) i André Santos (Fenerbahçe) i el migcamp amb Arteta (Everton) i Benayoun (Chelsea).

Actualitzat
A Espanya, l'Atlètic de Madrid ha presentat el portuguès Pizzi i ha aconseguit la cessió de Diego (Wolfsburg); el Vila-real ha pagat 8 milions d'euros per De Guzman (Mallorca) i ha fitxat Uche (Saragossa) per cedir-lo després al Granada. A banda d'Uche, el Granada repatria l'experico Moisés Hurtado (Olympiacos). El Mallorca ocupa el buit deixat per De Guzman amb el fitxatge de Fernando Tissone (Sampdoria). El Getafe obté la cessió de Rubén Pérez, propietat de l'Atlètic de Madrid i que va jugar al Dépor la temporada passada. El Rayo Vallecano ha fitxat Raúl Bravo i el Racing ha aconseguit la cessió del colombià Bernardo (Sevilla). El Saragossa ha pagat un milió d'euros pel traspàs del davanter portuguès Helder Postiga (Sporting).

El primer mercat que ha tancat portes ha estat l'italià. Tots els grans s'han reforçat l'últim dia. El Milan, rival del Barça a la Champions, ha fitxat el migcampista Nocerino (Palerm); l'Inter ha fet oficial l'arribada de Forlán i ha aconseguit la cessió del davanter argentí Zárate (Lazio), i la Juve ha pagat 9 milions d'euros per l'extrem holandès Elia (Hamburg).

Molta activitat també al mercat de la Premier. El Liverpool ha traspassat el danès Poulsen a l'Evian francès i el francès Ngog al Bolton. A més, l'equip "red" ha cedit Joe Cole al Lilla. El Chelsea ha cedit Kakuta al Bolton i ha fitxat el portuguès Meireles (Liverpool). Estranyament, el Manchester City no ha pagat cap xifra extraordinària per un jugador i ha incorporat Owen Hargreaves, exMan Utd i que estava sense equip. Els de Mancini han alleugerit el vestidor amb l'adéu de Bellamy (Liverpool) i Wright-Phillips (QPR). El Tottenham ha pagat 5 milions de lliures per aconseguir els serveis del migcampista internacional anglès Parker (West Ham). Els "spurs" li han fet espai traspassant l'hondureny Palacios a l'Stoke.

El Bate Borisov, un altre dels rivals del Barça a la Champions, ha fitxat el veterà Mateja Kezman. El davanter serbi, que té 32 anys i va passar pel Chelsea i l'Atlètic de Madrid, jugava ara a Hong Kong.
Anar al contingut