El Madrid s'embutxaca el novè títol europeu després de vèncer l'Olympiakos (78-59)

L'equip blanc supera l'Olympiacos fàcilment i es proclama campió de l'Eurolliga després d'una sequera de vint anys.

El R. Madrid de bàsquet s'ha proclamat campió de l'Eurolliga, la novena, després de guanyar l'Olympiacos (78-59).  Aquest és un títol que l'equip blanc no guanyava des de l'any 1995.

Al R. Madrid li ha costat entrar en el partit i el primer quart ha estat per l'equip grec. Al final del primer quart l'Olympiakos guanyava de 6 (15-21). Però el Madrid ha reaccionat i ha capgirat el marcador, arribant al descans amb una renda de set punts (35-28).

L'inici del tercer quart ha enfonsat els grecs que només han pogut anotar un punt durant els primers 4 minuts davant un Madrid imponent. Però L'Olympiakos no s'ha rendit i ha aconseguit capgirar el marcador fins arribar a empatar el partit a 43. Un magnífic Jaycee Carroll ha tornat a trencar el partit i el Madrid ha arribat a l'últim quart amb una bona renda (56-46).

A l'últim quart els grecs, totalment perduts, no han pogut remuntar els 10 punts i han acabat perdent contundentment 78-59.