Nico Laprovittola, un dels destacats de la victòria del Madrid a la pista del Fenerbahçe (@RMBalonesto)
Eurolliga

El Madrid s'assegura la participació al play-off amb una exhibició a la pista del Fenerbahçe (67-93)

Nico Laprovittola (18 punts i 10 assistències) lidera la victòria dels blancs, que s'ho jugaven tot en aquesta última jornada

Xavi LorenteActualitzat

El Madrid arribava a Istanbul amb l'obligació de guanyar per certificar el bitllet pel play-off de l'Eurolliga en el darrer partit de la fase regular. Els blancs, molt irregulars durant la temporada, han mostrat la seva millor versió per superar un Fenerbahçe absolutament decebedor.

Des del principi, l'equip de Laso s'ha escapat al marcador amb avantatges que a la primera part han arribat als 20 punts (13-33). Els turcs han retallats diferències abans del descans (36-49). A l'inici de la represa, Nando de Colo (23 punts, màxim anotador del matx) ha situat el Fener a 8 punts (50-58), però el Madrid no ha perdut la serenitat i s'ha acabat imposant amb un últim quart demolidor (parcial de 10-26 per un resultat final de 67-93). Nico Laprovittola (18 punts i 10 assistències), Causeur (20 punts) i Deck (19 punts) han encapçalat l'exhibició d'uns blancs que se situen sisens a la classificació (ara mateix tindrien l'Efes com a rival de quarts), amb la possibilitat d'acabar cinquens (jugarien el play-off contra l'Armani Milà) si el Barça guanya el Bayern Munic al Palau Blaugrana.

El València, a l'espera d'una ensopegada del Zenit

El València ha derrotat el Baskonia per 86 a 81 i ara ha d'esperar els resultats que obtingui el Zenit de Sant Petersburg en els dos partits que li queden: aquest divendres i dilluns per saber si es classifica o no. Per arribar als quarts, el València necessita que el Zenit perdi almenys un d'aquests dos enfrontaments. Si això passés, el València seria el rival del Barça en els quarts de final. Per la seva banda, amb aquesta derrota a la Fonteta, els vitorians han quedat eliminats.