El Madrid arriba al clàssic en un dels millors moments de la temporada (EFE/Kiko Huesca)
Futbol

El Madrid no falla en els partits grans i afronta eufòric el clàssic de dissabte

Els blancs encadenen 12 partits sense perdre després d'encarrilar la classificació per a les semifinals de la Champions i tornen a lluitar per la Lliga

Sebas Guim / Madrid

L'endemà de la victòria contra el Liverpool l'eufòria s'ha instal·lat a Madrid. Els blancs encadenen 12 partits sense perdre. Han encarrilat la classificació per a les semifinals de la Champions i tornen a lluitar per la Lliga. L'èxit gira al voltant de Zidane, que ha estat capaç de fer brillar la seva plantilla en els duels clau de la temporada.

El primer va arribar a l'octubre, en la visita al Camp Nou. Els blancs, amb molts dubtes per les ensopegades contra el Cadis i el Xakhtar, van resoldre una primera situació crítica amb un triomf, això sí, no exempt de polèmica.

A començaments de desembre, el Xakhtar i l'Alabès havien frenat l'efecte del clàssic i al Sánchez-Pizjuán Zidane tornava a estar a la corda fluixa. Els blancs van salvar els mobles i van demostrar que no estaven morts.

La setmana següent també van resoldre el derbi madrileny, contra un Atlètic que no havia perdut cap partit. El Madrid va fer que l'equip de Simeone s'esmicolés com un terròs de sucre. Una circumstància semblant a la que es va viure ahir contra el Liverpool.

Zidane continua sent un gran gestor d'emocions. Amb homes importants a la infermeria, és capaç de fer reviure el seu equip una vegada i una altra. Al clàssic de dissabte els blancs afronten un altre d'aquells partits que s'estan acostumant a guanyar.

Anar al contingut