Remo Freuler ha vist una targeta vermella molt rigorosa (EFE/EPA/PAOLO MAGNI)
Lliga de Campions

El Madrid en té prou amb una genialitat de Mendy (0-1)

L'Atalanta ha jugat amb 10 des del minut 18 per una rigorosa decisió del col·legiat Tobias Stieler que ha expulsat Remo Freuler per una falta a Mendy i considerar-la ocasió manifesta de gol

Josep CochActualitzat

Les nou baixes han condicionat molt l'onze del Madrid a Bèrgam i finalment ha optat per deixar a la banqueta Mariano -substitut natural del lesionat Benzema- i ha optat per posar Isco de fals 9, si més no sobre el paper. I en el minut 18 ha arribat una jugada que pot condicionar no només el partit d'avui, sinó que també l'eliminatòria. Una bona jugada del Madrid ha arribat a peus de Mendy que ha rebut la falta de Freuler. El col·legiat del partit, l'alemany Tobias Stieler ha considerat la jugada com una ocasió manifesta de gol i ha sancionat el suís Remo Freuler amb targeta vermella directe, davant la sorpresa de tots els jugadors de l'Atalanta i, en especial, del seu tècnic, Gian Piero Gasperini.


Per acabar-ho d'adobar, Duvan Zapata ha hagut de retirar-se lesionat a la mitja hora de joc. Un jugador que ha marcat 13 gols aquesta temporada. Ha entrat en el seu lloc Mario Pasalic. En el minut 23, Casemiro ha vist una targeta groga que el deixarà fora del partit de tornada. Poca presència ofensiva per part dels dos equips en els primers 45 minuts, de fet no hi hagut cap xut a porteria per part dels dos equips. En el 37, Isco, després de diverses maniobres, ha pogut connectar un xut que ha estat rebutjat a córner per la defensa italiana. En la jugada posterior, Modric ha xutat molt alt per damunt del travesser. El Madrid ha fet una passa endavant i una passada d'Isco ha habilitat Vinicius que ha sabut definir. Tot això a punt d'arribar als 40 minuts de la primera part. I Asensio, amb el cap, també ha disposat de l'oportunitat de marcar, però ha aturat Gollini. Muriel ha respost a continuació, però la rematada no ha anat entre els tres pals. I en el temps afegit el Madrid ha tingut l'ocasió més clara del partit. Toni Kroos treu una falta lateral i Gollini, amb el pit ha tret la pilota. Cap dels jugadors que havia intentat la rematada han tocat la pilota.

El Madrid, a la segona part, ha sortit a buscar el partit. Una rematada de Modric en el 47 ha sortit a córner després de fregar el pal. I en el minut 53 Vinicius, tot sol, ha xutat i la defensa ha rebutjat a córner per damunt del travesser. Zidane ha fet entrar Mariano en el 57 per Vinicius, molt desencertat durant tot el partit. Tot i aquesta sortida en tromba dels blancs a la recerca del gol, aquest no ha arribat. L'Atalanta, amb 10 jugadors des del minut 18 ha pogut aguantar l'embranzida, però no ha generat perill a l'àrea blanca. I en el minut 86 ha arribat el gol del Madrid. Una remtada des de fora de l'àrea de Mendy, un xut amb rosca, de fora cap dins, al que Gollini no hi ha pogut fer res per aturar-ho. Un gol que aplana, i molt el camí dels blancs cap als quarts de final. 

 

Anar al contingut