El Llevant furga en la ferida del Madrid (1-2)

El conjunt blanc encadena la segona derrota consecutiva a la Lliga i posa contra les cordes el futur de Lopetegui

Abundi BorderaActualitzat

En un partit marcat per la fragilitat defensiva i la falta de gol del Reial Madrid, el Llevant ha aconseguit una victòria de prestigi al Santiago Bernabéu que deixa contra les cordes Julen Lopetegui.

Amb la tornada d'Isco i Marcelo a l'onze titular, els blancs buscaven trencar la ratxa que els havia portat a encadenar fins a quatre partits seguits sense marcar un sol gol, entre totes les competicions. Però, tot i això, el Llevant va colpejar primer.

Sis minuts després de començar el partit, Morales va obrir el marcador amb un gol de tiralínies, després d'una passada llarga que Varane no va aconseguir interceptar. I només cinc minuts després, l'àrbitre va xiular un penal per mans del central francès a l'interior de l'àrea després de consultar el VAR.

Roger Martí va posar el 0-2 en el marcador des dels onze metres i, tot i que el Reial Madrid va reaccionar amb dues rematades al travesser, el conjunt blanc va veure com Cuadra Fernández els va anul·lar un gol per fora de joc.

Els blancs aconseguien crear perill per mitjà de les internades i les centrades laterals de Marcelo i Odriozola, però el Llevant aprofitava les recuperacions de pilota per sortir al contraatac i amenaçar constantment la porteria d'un Reial Madrid que es va mostrar molt fràgil en defensa. A més, a falta de dos minuts per al descans, l'àrbitre va anul·lar un gol al Llevant per fora de joc.

Després d'una primera part marcada per les intervencions del VAR, Lopetegui va fer entrar Bale, després del descans, en detriment d'Odriozola, però el Real Madrid no va aconseguir marcar, tot i que va apropar-se cada vegada amb més perill a la porteria de l'equip "granota".

Però quan faltaven 30 minuts per al final, l'escenari va canviar. Benzema i Ceballos van saltar al camp i, pocs minuts després, Marcelo va retallar diferències. Tot i la insistència blanca, amb un gol anul·lat a Mariano per fora de joc i una pilota al travesser de Benzema, el marcador ja ja no es va moure.

Amb aquesta derrota, el Reial Madrid se situa en cinquena posició, amb 14 punts; va aconseguir, fins al gol marcat en el minut 72, la pitjor ratxa de la seva història de cara a porteria: un total de 481 minuts sense marcar.