El Llevant es retroba amb la victòria en la Lliga contra el Valladolid (2-0)

Els granota, amb gols de Coke i Roger Martí, han superat el Valladolid i han sumat els tres punts a la Lliga després de cinc partits sense conèixer la victòria

El Llevant ha aconseguit una treballada victòria contra el Valladolid al Ciutat de València (2-0).

Els dos equips han sortit molt intensos, però han estat els granota els que han colpejat primer. Al límit de descans, Rochina ha enviat una centrada a l'interior de l'àrea que Coke ha aprofitat per marcar el primer gol del partit.

Quan s'havien disputat cinc minuts de la segona meitat, Óscar Plano ha vist com l'àrbitre li anul·lava un gol després de consultar el VAR i, en l'últim sospir, el Llevant ha fet la sentència amb un gol de Roger Martí.

Amb aquesta victòria, els granota trenquen una ratxa de cinc partits consecutius sense conèixer la victòria a la Lliga i és desè, amb 26 punts, mentre que el Valladolid és quinzè, amb 22.