El Lleida Llista no podrà jugar al pavelló 11 de Setembre perquè s'ha convertit en un hospital provisional (@FCPatinatge)
Hoquei patins

El Lleida Llista, sense pavelló quan falten dues setmanes per començar la temporada

L'11 de Setembre s'ha convertit en un hospital provisional i el club estudia jugar al Barris Nord

Joan Ferran MartíActualitzat

Preocupació a les files del Lleida Llista d'hoquei patins, ja que encara no sap on jugarà i s'entrenarà la temporada vinent. Des que fa unes setmanes es va anunciar que el pavelló 11 de Setembre es convertiria en un hospital provisional, el club ha estat buscant alternatives. Una de les primeres opcions va ser jugar al Pavelló de la Bordeta, però no compleix els requisits per competir a l'OK Lliga. També s'han estudiat opcions de desplaçar-se a poblacions properes com Alpicat o Mollerussa, però s'ha descartat per les incompatibilitats horàries amb els equips locals. La darrera proposta passaria per utilitzar el Barris Nord, el pavelló on habitualment juga el Força Lleida de bàsquet. Per fer-ho, el club estudia llogar les tanques necessàries per adequar la pista a la pràctica de l'hoquei patins.

A diferència d'altres equips, que van entrenar-se després del confinament, el Lleida Llista no va poder fer-ho per culpa de la situació sanitària al Segrià. L'equip té previst començar la pretemporada el 17 d'agost i vol fer-ho amb plenes garanties per afrontar una temporada en què tornarà a participar en competició europea amb l'Europe Cup. De moment, el club ha oficialitzat el fitxatge del porter Martí Serra, i els pròxims dies espera anunciar les arribades de Bruno di Benedetto, procedent del Liceo, i de "Jepi" Selva, del Viareggio.

Anar al contingut