Futbol

El Lleida es juga el futur davant un aspirant a Primera, el Llorca

L'equip de la Terra Ferma es juga diumenge el seu futur a la Segona Divisió. Els de David Vidal visiten el Llorca amb la necessitat de sumar els tres punts, ja que una derrota podria suposar el descens de categoria. Nakor es va lesionar ahir i això li podria significar l'adéu al que queda de temporada.

Actualitzat

Després de guanyar el Castella, el següent pas cap a la salvació passa per Llorca. Al Lleida només li val la victòria si vol seguir somiant amb la permanència, ja que una derrota el podria condemnar al descens. Els de David Vidal no ho tindran gens fàcil, els d'Unai Emery només han perdut un partit al seu feu. A més, també necessiten els tres punts per no perdre les seves aspiracions de pujar a Primera. Una circumstància que pot pesar als jugadors murcians i fer possible que el Lleida doni la campanada.

L'últim maldecap que té David Vidal és Nakor. El de Badia durant la sessió vespertina d'ahir va patir una forta estrebada a la cuixa que li podria impedir jugar el tram final del campionat. Rubén, lesionat, i Unai, sancionat, també són baixa. El lloc del central basc en l'onze titular l'ocuparà Xavi Pelegrí.

Acord per a la Ciutat Esportiva del Lleida

Torre-serona serà el lloc on es construirà ben aviat la Ciutat Esportiva del Lleida. El Club ha arribat a un acord amb l'Ajuntament d'aquest municipi del Segrià per comprar, per un import de quatre milions d'euros, una parcel·la de més de sis hectàrees. En dues es construiran tres camps de futbol. En les altres quatre, s'edificaran 700 habitatges, amb els quals el club confia poder obtenir uns beneficis de 12 milions d'euros. Aquesta xifra permetria posar fi al deute de més de cinc milions d'euros que té l'entitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut