Mahrez s'abraça amb Vardy per celebrar el gol de la victòria del Leicester (Reuters)
Futbol internacional

El Leicester s'imposa al camp del Crystal Palace amb un solitari gol de Mahrez (0-1)

L'equip de Claudio Ranieri ha sumat un triomf vital i ara mateix disposa de vuit punts d'avantatge respecte al Tottenham, amb un partit més que el seu principal perseguidor a la classificació

Actualitzat

El Leicester no ha fallat al camp del Crystal Palace i manté intacte el somni de guanyar la Premier League. Un solitari gol de l'algerià Riyad Mahrez, que ja n'ha fet 16 aquesta temporada, ha servit als de Claudio Ranieri per sumar un triomf vital i disposar ara mateix de vuit punts d'avantatge respecte del Tottenham al capdavant de la classificació, però amb un partit més que l'equip de Mauricio Pochettino.

L'Arsenal, per la seva banda, s'ha refet de les eliminacions a la Cup i a la Lliga de Campions amb una victòria al camp de l'Everton. Danny Welbeck i Alex Iwobi han fet els gols de l'equip de Wenger, que s'aferra a les mínimes opcions de salvar la temporada amb el títol de la Premier.

Paper destacat de Cesc Fàbregas en l'empat a dos gols entre el Chelsea i el West Ham. El jugador català ha fet els dos gols dels "blues", el primer amb un sensacional llançament de falta directa i el segon des del punt de penal.

Anar al contingut