El KH-7 Granollers cau a quarts de final
HANDBOL

El KH-7 Granollers, eliminat de la Copa d'Europa als penals

El Rocasa Gran Canària ha neutralitzat la renda de 10 gols que el Granollers tenia del partit d'anada i ha sentenciat a la tanda de penals (4 a 2)

El KH-7 Granollers no jugarà les semifinals de l'European Cup femenina d'handbol. A les catalanes els ha faltat intensitat en els moments clau del partit. El Rocasa Gran Canària ha sortit motivat per neutralitzar el desavantatge de deu gols del partit d'anada a Granollers (30 a 20). Tot i obrir el marcador, l'equip vallesà ha patit una sequera golejadora durant dotze minuts, i això ha fet que el marcador passés de 0 a 1 a un contundent 7 a 1, gràcies a l'actuació de la portera local Sílvia Navarro i les pèrdues de pilotes del KH-7.

Quan l'equip de Robert Cuesta s'ha centrat en el joc i ha començat a rutllar, les diferències en el marcador s'han reduït. Les canàries s'han descentrat i del 7 a 1 s'ha passat al 8 a 6. A tres minuts del descans Ester Somaza ha fet l'empat a 9 i la mateixa jugadora ha anotat el 10 a 11 amb què s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat com la primera. El Rocasa s'ha llençat a l'atac i a més ha modificat la defensa amb un 5 a 1 que ha creat molts problemes a l'atac vallesà. Tot i l'encert en atac i els gols de Martina Capdevila, 6 en total, les jugadores del Granollers s'han acabat descentrant i han vist com a 38 segons del final l'equip local ha neutralitzat els 10 gols de renda de l'anada (28 a 18).

No hi ha hagut pròrroga per reglament i el partit s'ha decidit en la tanda de penals, on el Rocasa Gran Canària s'ha imposat per 4 a 2.