Bàsquet

El jugador del FC Barcelona Nikola Mirotic ha estat escollit MVP de la Lliga ACB

A més, el blaugrana, juntament amb el jugador de la Penya Klemen Prepelic, han estat inclosos en el millor 5 inicial de la Lliga ACB

Redacció Esport3Actualitzat

Nikola Mirotic és l'MVP de la Lliga ACB 2019-20. L'aler pivot del FC Barcelona ha estat guardonat com el millor jugador de la temporada després de la votació realitzada entre jugadors, entrenadors, mitjans de comunicació i aficionats, tenint en compte la Lliga Regular i la Fase Final que s'està disputant a València i en la qual el Barça s'ha classificat per a semifinals.

L'hispanomontenegrí ha completat una temporada excepcional amb el Barça a la competició domèstica sent el jugador més valorat de l'ACB amb 19,5 punts, 5,7 rebots i 24 de valoració per partit.

"Haver pogut guanyar l'MVP és un plaer, sobretot per poder viure aquest moment. Que abans que jo l'hagués guanyat Joan Carles Navarro per al Barça és un privilegi "

"Ja ho vaig dir al seu dia que haver vingut al Barça era un pas endavant en la meva carrera i poder viure aquests moments, estar a dos partits d'un títol, val la pena. En tinc moltes ganes i només tinc a la ment el partit del Burgos de demà"

La plantilla del Barça ha volgut celebrar-ho amb el jugador i li ha preparat una cita inesperada a la terrassa de l'hotel, on Mirotic s'ha trobat amb els seus companys. Tomic i Oriola, capitans de l'equip, li han lliurat el premi MVP entre càntics d'"MVP, MVP". Mirotic ha acabat dins de la piscina:

 

 

Mirotic i Prepelic, en el millor cinc inicial

Premi doble per a Nikola Mirotic, que juntament amb el jugador de la Penya Klemen Prepelic, han estat inclosos en el millor 5 inicial de la Lliga ACB. Campazzo del Reial Madrid, Bouteille de l'Unicaja i Hermadini del CB Canàries són els altres tres jugadors.

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut