Pau Ribas lluita amb dos jugadors del Manresa pel control de la pilota (acb Photo / D. Grau)

El Joventut s'ho passa bé contra el Manresa (96-68)

El Joventut serà equip de play-off i el BAXI Manresa ho tindrà més complicat. Els verd-i-negres han frenat en sec l'atac dels manresans i s'han exhibit en el tercer quart.

El BAXI Manresa portava només 29 punts al descans. I un 2 de 21 en triples en les acaballes del tercer quart. Mal dia dels de Pedro Martínez, acostumats a moure's al voltant dels 100 punts en les últimes jornades. Mèrit també del treball defensiu de la Penya, amb una agressivitat que ha anat a més els últims dies. Els de Carles Duran també han trigat a fer rutllar l'atac, però ja al final del segon quart han començat a trobar-se a gust.

I del 36 a 29 al descans i al recital verd-i-negre en el tercer quart. 27 a 16 amb uns jugadors fent-ho bé als dos costats de la pista i divertint-se molt sobre el parquet. El duel català, estava tancat. El Joventut no ha afluixat en l'últim quart, amb un Dimitrijevic marcant el ritme. Diferència de 28, amb minuts de l'aler del planter Miguel Malik Allen -nebot d'un dels millors tiradors de la història de l'NBA, Ray Allen-, que jugava el seu segon partit ACB. La Penya suma la segona victòria seguida i aspira a atrapar el Burgos en la sisena posició.