(@Penya1930)
Eurocopa de bàsquet

El Joventut passa per sobre de l'Unics Kazan i es classifica pel Top 16

En una segona meitat espectacular, la Penya venç per un clar 90 a 73 i confirma la seva imbatibilitat a l'Olímpic

Jordi RobirosaActualitzat

No era un partit senzill, com no ho és cap en aquest grup que li ha tocat en sort al club badaloní, sens dubte, el més igualat de l'exigent competició continental. I, de fet, en la primera part ha regnat la igualtat, després d'un excel·lent primer període dels verd-i-negres, els russos han respost amb un segon quart molt anotador que els ha portat a anar al descans tres punts amunt.

Però en la segona meitat tot ha canviat: un parcial demolidor de 46 a 24 ha esborrat de la pista l'Unics, que ha acabat absolutament desficiat. Sis jugadors del Joventut han acabat per sobre dels 10 punts i es fa difícil destacar res que no sigui una encomiable feina d'equip sota la batuta i el mestratge de Carles Duran a la banqueta. Amb aquesta nova victòria, la Penya ja està de totes totes classificada per a un Top 16 que promet emocions fortes.