Andrez Feliz ha acabat amb 13 punts i 5 rebots (Photo / V. Quintana)

El Joventut i el Manresa fan els deures

El Joventut resisteix a Palència (69-75) i suma la tercera victòria en quatre partits ACB. El Baxi Manresa supera el Saragossa (81-75) i ja en té dues

El Joventut resisteix a Palència, contra un Zunder que les va fer passar magres a tot un Barça:

• Primera part feixuga: la intensitat del Palència i l'empenta del seu públic -també ho havia patit el Barça- no han deixat marge a la fluïdesa del Joventut, que venia d'una nit fosca en l'Eurocup contra el Besiktas. Els locals, però, estaven molt desencertats en el triple. La Penya, amb un 5 de 10, arribava al descans amb un 29-35.
  • Els veterans es posen les piles: la Penya ha començat bé el tercer quart i ha agafat 11 punts de renda. Els locals reaccionaven a batzegades, però realment han engegat el senyal d'alarma al bàndol verd-i-negre quan s'han posat a 2 punts. Quedava poc més de 4 minuts i aleshores, Feliz, Deshaun Thomas -màxim anotador visitant amb 15 punts- i Tomic, han posat la calma, i l'encert.

La segona del Baxi, amb moments d'espectacle

Els bagencs tornen vencedors de l'Aragó:

• Amenaça de trencadissa: el Baxi ja ha tingut el Saragossa força tocat amb el 41 a 27 en l'equador del segon quart. Els aragonesos han aconseguit retallar-ho una mica abans d'anar als vestidors (47-38). Però patien molt per contenir la diversitat de recursos ofensius dels manresans i la visió de Dani Pérez (6 assistències en 11 minuts).
Steinbergs en una contundent esmaixada (acb Photo / J. Alberch)
  • Estirada suficient: malgrat no tenir encert triplista, el ritme bagenc seguia essent molt difícil de contenir per als de Porfi Fisac. Màxim avantatge de 19 punts en l'inici de l'últim quart. Novament, els visitants han tornat al partit, amb un bon Sulejmanovic (17 punts i 11 rebots). Però Brancou Badio ha tancat el partit amb espectacle i Dani Pérez ha acabat amb 11 assistències.