Triomf treballat de la Penya davant l'Ulm (@Penya1930)

El Joventut escombra l'Ulm a domicili en una segona meitat estel·lar (54-68)

Una segona meitat estel·lar ha permès al Joventut emportar-se una treballada victòria davant el Ratiopharm Ulm

Quart triom en cinc partits de la Penya a l'Eurocup, que permet als badalonins seguir líders de grup. Els catalans han superat el Ratiopharm Ulm en un duel que s'ha decantat en una excel·lent segona meitat dels verd-i-negres (54-68).

Dos triples de Pep Busquets han impulsat la Penya en l'inici del duel, però els locals han apujat el llistó físic i, amb bàsquets fàcils a prop de la cistella, han aconseguit mantenir-se dins del partit al final dels primers deu minuts (20-19).

Els catalans, molt permissius en defensa, han vist com els alemanys agafaven la iniciativa gràcies a les actuacions de Dos Santos i Jallow en el segon període, i marxaven al descans manant per 35 a 30.

Però el partit ha canviat completament a la segona meitat. Els de Carles Duran, inspirats des del triple i molt intensos en l'aspecte defensiu, no han tingut pietat i han passat per sobre de l'Ulm liderats per Pau Ribas i Simon Birgander.

En l'últim període, els locals han baixat els braços i la Penya ha arribat a dominar de 21 punts, 41-62 a falta de set minuts per al final, però en els últims instants han aconseguit maquillar el marcador.