(acb Photo / D. Grau)
Bàsquet

El Joventut es retroba amb la victòria en l'ACB contra el Fuenlabrada (80-75)

El Joventut s'ha retrobat amb la victòria en l'ACB en posar-se les piles en la segona part tot i donar vida al Fuenlabrada fins ben bé al final. López-Aróstegui segueix amb el seu idil·li anotador

Redacció Esport3Actualitzat

El Joventut ha dominat els primers quinze minuts contra una Fuenlabrada, que no trobava el màxim anotador de l'ACB, Melo Trimble. López-Aróstegui sí que veia cistella i la Penya s'ha posat 10 punts a sobre. Però s'ha apagat abans del descans -10 pilotes perdudes en la primera part- i ha permès als madrilenys créixer en el partit. Atenció als 20 rebots ofensius avui dels visitants.

Brodziansky ha agafat el relleu anotador i després Tomic, quan la Penya ha espavilat amb un parcial de 10-0 abans de l'últim assalt. Tot seguit s'ha vist el Joventut més coral i solidari. Però amb la feina gairebé feta, s'ha tornat a despistar. Dos triples seguits de Novak, un base que tira sobre un peu, han activat l'alarma: 74-73. Bassas i López-Aróstegui -18 punts i enormes percentatges del de Getxo-, han posat les coses a lloc.

Ara toca pensar en l'Eurocup. Dimarts, partit pel liderat del grup a Mònaco esperant comptar ja amb Shawn Dawson i l'incorporat Demetrius Jackson.

ARXIVAT A:
PenyaACB
Anar al contingut