Una acció del partit entre el Madrid i la Penya
La Penya ha acabat perdent un partit amb polèmica al final (EFE)
Bàsquet

Derrota del Joventut amb polèmica arbitral a Madrid (95-92) i victòria del Barça a Girona (75-81)

Des del vestidor verd-i-negre no han tardat a reaccionar a les decisions arbitrals del final del partit: "No he vist mai una cosa així; és un robatori en tota regla", deia Andrews, mentre que Evans assegurava que "és de bojos"

Redacció Esport3Actualitzat

Polèmica al final del partit entre el Reial Madrid i el Joventut de Badalona. Quan faltaven 8 segons, una entrada a cistella d'Andrews ha estat assenyalada pels àrbitres com un 2+1. La pilota no havia entrat, però Hezonja l'havia desviat després que aquesta ja hagués tocat el taulell. Chus Mateo, des de la banqueta local, ha demanat la revisió de la jugada (ho pot fer per reglament) i els àrbitres, després de revisar l'acció 2 vegades, han donat el tap per vàlid, han anul·lat la cistella i han donat dos tirs lliures a Andrews.

L'escorta nord-americà ha anotat els dos llançaments, però Deck, per part del Madrid, ha acabat sentenciant el partit amb un triple a menys de dos segons.

Des del vestidor verd-i-negre, no han tardat a reaccionar a l'actuació arbitral: "No he vist mai una cosa així; és un robatori en tota regla", deia Andrews, mentre que Evans assegurava que "és de bojos".
 

daniel miret, nou entrenador de la penya, dona instruccions als seus homes
Daniel Miret, nou entrenador de la penya, dona instruccions als seus homes(EFE)


Bàsquet Girona 75 - Barça 81

 A Girona, malgrat els 25 punts d'Iroegbu, el màxim anotador del partit, el Bàsquet Girona ha acabat caient, a Fontajau, contra el Barça. 

Com era previsible, el tercer classificat s'ha mostrat superior al catorzè, un conjunt gironí que ha vist com, en el primer quart, els blaugranes han marxat amb un 12 a 26. Aquests 14 punts de diferència han donat certa tranquil·litat als de Roger Grimau, que han anat administrant aquest marge favorable.  

Al descans, domini del Barça per 31 a 37. El Girona ha plantat cara i, en la segona meitat del partit, ha fet tants punts com els blaugranes. Però la distància en el marcador ja era molt difícil de retallar. Jabari Parker, amb 20 punts, i Laprovittola, amb 18, han marcat el ritme anotador del Barça.

Pons i Nnaji, en una acció entre el Girona i el Barça
El Barça ha marxat al segon quart del partit (EFE)
ARXIVAT A:
Penya
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut