Les jugadores del Barça Santfeliuenc celebren una victòria que dona la permanència a l'equip (@FCBbasket_fem)
Bàsquet

El Barça CBS salva la categoria en superar l'Uni Girona (72-70)

Més de 4000 aficionats al Palau donen ales a les blaugranes

Jordi RobirosaActualitzat

Després d'una temporada enormement complicada, amb problemes de marxa de jugadores i de lesions que han fet que en molts partits Isaac Fernández només pogués utilitzar vuit o nou jugadores, el Barça ha salvat la categoria in extremis en obtenir una sorprenent victòria davant de l'Uni Girona, teòricament un rival superior.

I això que les gironines guanyaven per nou punts de diferència (47-56) a només un minut per al final del tercer període. Però un al·lucinant parcial de 14-0, amb una impressionant Karla Erjavec (23 punts), ha capgirat el partit en el darrer període. Els tirs lliures (19 de 23) han acabat donant una victòria dramàtica a les jugadores blaugranes que, en acabar el matx, han esclatat d'alegria davant d'un Palau lliurat. Issac Fernández, l'entrenador del Barça ha marxat plorant cap als vestidors.

 

Aquest triomf no amaga, però, que aquest equip, que ja va renunciar al principi de la temporada a la competició europea, mereixia una major implicació del club en matèria d'incorporació de jugadores en els moments convenients, posem per cas. No és acceptable una banqueta tan i tan curta. I per part de l'Uni, derrota preocupant.

De cara al play-off que està a punt de començar les jugadores de Roberto Íñiguez necessiten entrar amb bones sensacions

Anar al contingut