Anna Cruz, durant el partit contra l'Uni Girona d'aquest diumenge
Anna Cruz, durant el partit contra l'Uni Girona d'aquest diumenge (Barça CBS)
Bàsquet

Anna Cruz explota després de la salvació: "No se'ns ha tractat professionalment"

El Barça assegura que ha "complert escrupolosament les aportacions fixades en el conveni" i que "fins i tot han fet extres"

Ernest MaciàActualitzat

Anna Cruz, jugadora del Barça CBS, no s'ha mossegat la llengua després que l'equip aconseguís la permanència matemàtica a la penúltima jornada. Les blaugranes han derrotat l'Uni Girona (72-70) en un Palau que ha fregat els 5.000 espectadors.

Una victòria clau ja que, en cas de derrota, a l'última jornada, l'equip que marca el descens, el Celta, s'enfrontava al cuer, el Bembibre, mentre que el Barça jugava a la difícil pista del Casademont Saragossa.

Acabat el partit, i amb la permanència garantida, la capitana Anna Cruz ha explotat. Cruz ha demanat la paraula al presentador del Tot Gira de Catalunya Ràdio, David Clupés, per denunciar l'anorreament sistemàtic que ha rebut el bàsquet femení amb escut blaugrana aquesta temporada.

 

El Barça assegura que ha complert les condicions del conveni

Fonts del Barça consultades per Catalunya Ràdio han explicat que, per part seva, han complert "escrupolosament les aportacions fixades en el conveni" i que "fins i tot han fet extres".

L'entitat blaugrana també ha explicat que els diners els dona al club de Sant Feliu i que són ells qui s'han d'encarregar de pagar les nòmines i els viatges, no pas el Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut